Voedselbank

Met de komst van zoon Harry in het bedrijf in 2021 was het de wens om maatschappelijk te gaan ondernemen. Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij staat immers al sinds 1982 midden in de maatschappij met scherpe tarieven en klanten uit alle geledingen.

Op basis van ons gedachtegoed gaan wij niet voor extra luxe, extra hoge tarieven voor onze diensten of voor een glimmend of monumentaal kantoor met bijbehorende (huur)prijzen en 10 collega’s. Jan Zegers is sinds 1982 het adres voor vakkundig advies en dat mag niet van een huizenhoge prijs afhangen. Advies en begeleiding op cruciale momenten in jouw leven moet goed én betaalbaar zijn. Helaas beseffen we ook dat er mensen zijn die momenteel niet aan het kopen of verkopen van een huis kunnen denken. Mensen die moeite hebben om te overleven en al blij zijn met een dak boven hun hoofd. Die gebeurtenissen uit het verleden lang bij zich dragen en hun kinderen niets kunnen geven op het moment dat ze het nodig hebben.

Daarom zijn we in mei 2021 begonnen met het steunen van de Voedselbank. Voor ons een nobel en fijn streven om de directe samenleving te helpen en om vanuit onze kant een steentje bij te dragen bij gezinnen die het moeilijk hebben. Het goede werk van de Voedselbank bestaat vrijwel op basis van vrijwilligers en donaties en giften. Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij zet zich hiervoor kosteloos in en hoopt dat mensen die nu gebruik moeten maken van de Voedselbank zich op termijn weer kunnen verheugen op mooie en betere tijden, voor zowel zichzelf als voor de kinderen.

Voor elke opdracht die wij krijgen (hypotheek, aankoop en verkoop) doneren wij 1% aan de Voedselbank in Veenendaal. Hiermee dragen wij niet alleen bij aan een mooiere wereld direct om ons heen, maar jij als klant dus ook. Kies je voor ons dan kies je voor scherpe tarieven, voor (in onze ogen) de beste persoonlijke service die je kan krijgen, voor de beste begeleiding en dus ook om de Voedselbank te steunen in alles wat ze voor minder bedeelde mensen kunnen en mogen betekenen. Elk jaar zullen wij aan het einde van het kalenderjaar een cheque overhandigen met een bedrag waarmee we de Voedselbank zullen steunen. Wil je zelf een extra bijdrage leveren dan brengen we je graag in contact met de Voedselbank.