Gratis waardebepaling

Wil je groter gaan wonen of ben je gewoon eens nieuwsgierig wat jouw huis momenteel in deze markt waard zou zijn? Laat het ons gerust weten.

Met de lage hypotheekrentes en deze knotsgekke woningmarkt kunnen wij ons voorstellen dat het wel een keer begint te kriebelen. Hebben we overwaarde? Wat doet ons huis nu qua waarde? Zouden we groter kunnen wonen? Een goede eerste vrijblijvende stap is om de woningwaarde van jouw huis vast te stellen. Vanaf daar kan je verder kijken. Als VBO makelaar beschikken wij over een historisch bestand en kunnen wij zien wat er de laatste tijd rondom jouw eigen woning is verkocht en voor welke bedragen. Tevens kijken wij naar de huidige staat van de woning en naar de kansen in de markt. Hiervoor komen we persoonlijk bij jou langs en kan je alvast kennis met ons maken. Indien gewenst bespreken we welke kansen er liggen en hoe je dit het beste aan kan pakken. Dit is volledig kosteloos en een mooie eerste stap naar een eventuele verhuizing toe. Maak hieronder gerust een vrijblijvende afspraak en laat je eens goed informeren.

Wil je eens globaal weten wat jouw woning momenteel waard zou zijn? Klik dan op de link hieronder om een waardebepaling online te doen. Wil je exact weten wat eruit zou komen en wil je persoonlijk kennismaken? Laat dan jouw gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Kleine sidenote: een waardebepaling is niet hetzelfde als een officiële taxatie, welke je veelal nodig hebt bij het oversluiten van een hypotheek of bij de aankoop van een woning. Hiervoor heb je een officieel document nodig en deze kan alleen verstrekt worden door een beëdigd taxateur. Ook hierbij helpen we je uiteraard graag.


Om welk huis gaat het?

en ik ga akkoord met de privacyverklaring” class=”wp-forms-privacy-link” target=”_blank” title=”Privacyverklaring”>privacyverklaring