Over ons

Wij zijn bouwers van huis uit

Geboren in een familie met een groot landelijk bouwbedrijf is Jan Zegers ooit begonnen als metselaar. Gezien zijn achtergrond als metselaar en handelaar in bouwmaterialen weet hij als geen ander hoe een huis in elkaar steekt en kan hij goed een beoordeling maken. Ook kennen de gebruikte materialen en de bouwtechnieken geen geheimen voor hem.

Jan Zegers is al sinds 1982 actief in de hypotheken en aankoopmakelaardij.

Toen Jan in 1982 begon met het afsluiten van verzekeringen en hypotheken (de verzekeringen zijn inmiddels niet meer in ons kantoor) kwam geregeld de vraag van een klant of Jan niet even mee kon kijken naar de woning die ze wilden gaan kopen. Van het een kwam het ander en voordat hij het wist zat hij ook aan de onderhandelingstafel. Al ruim 40 jaar doen wij al zaken met de makelaarskantoren in Veenendaal, Rhenen en Ede. Een aantal makelaarskantoren in Veenendaal zijn overgegaan van vader op zoon en Jan kent vaak de eerste generatie nog.

Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij

De laatste jaren kregen we steeds vaker de vraag of we geen woningen verkochten. Na telkens nee te hebben verkocht begon het idee eind 2020 serieus te leven. De zoon van Jan, Harry, werkte zelf als makelaar bij een ander kantoor en nadat er wat klusjes voorbij kwamen die hij als vriendendienst voor zijn vader deed kwam het idee om samen te gaan werken. Daaruit is Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij geboren.

Sinds 2021 bestaat het kantoor volledig uit vader en zoon. Jan en Harry hebben korte lijnen en zijn samen begonnen om klanten te bedienen op meerdere vlakken. Hypotheken, aankoopbegeleiding en verkoop van woningen. Het kantoor liep al jarenlang goed op het gebied van hypotheken en aankoopmakelaardij en met de komst van Harry werd Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij een erkend VBO makelaarskantoor wat woningen verkoopt (VBO, de vereniging van makelaars en taxateurs) en we zijn thuis in Veenendaal, Ede, Rhenen en omgeving. Daarnaast kopen en verkopen wij ook geregeld in Utrecht en Amsterdam.

De Voedselbank

In mei 2021 zijn Jan en Harry begonnen met het steunen van de Voedselbank in Veenendaal. Een wens die al langer leefde bij Harry en aangezien Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij al jarenlang betrokken is in de maatschappij was deze stap een zet die voor ons goed voelde.