null

HYPOTHEEK OP MAAT

Jouw hypotheek op maat snel geregeld!

Vast tarieven vanaf €995,-

helpt bij onderhandelen

ondersteuning bij het contract

Echt 100% onafhankelijk aankoopmakelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Hypotheekadviseur voor al je financiën

Wij geloven dat een goed hypotheekadvies begint met een onafhankelijk financieel advies. Denk aan je hypotheek, je verzekeringen en je pensioen. Je krijgt bij ons een compleet hypotheekadvies op maat. Jouw financieel adviseur Jan Zegers staan altijd voor je klaar.

Wij vergelijken onafhankelijk alle hypotheken van alle hypotheekaanbieders. Samen met jouw hypotheekadviseur kies jij de hypotheek die het beste bij je past. Zo ben je altijd het beste uit, met de laagste hypotheekrente en goede voorwaarden.

Vrijblijvend gesprek

Wij vinden het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Daarom krijg jij altijd een kennismakingsgesprek met een ervaren hypotheekadviseur. Gratis en vrijblijvend.

Direct aanvragen

We helpen je niet alleen met afsluiten

Ben je benieuwd hoeveel geld je kunt lenen of wat de actuele hypotheekrentes zijn. Met onze financiële tools weet je precies waar je aan toe bent.

Weten hoeveel je maximaal kunt lenen?

Benieuwd naar de actuele hypotheekrentes?

Waarom je hypotheek afsluiten via Jan Zegers

Compleet hypotheekaanbod

Voor een vaste en scherpe prijs

.

Altijd deskundige begeleiding

Van je eigen hypotheekexpert

.

Altijd alles goed geregeld

Geen verassingen achteraf.

Online hypotheek afsluiten of een persoonlijk hypotheekadviseur

Hoe wil jij je hypotheek regelen?

Een huis kopen is misschien wel de grootste beslissing in je leven. Vooral ook financieel, omdat je met een hypotheek een lening van 30 jaar aangaat. Zo’n besluit neem je dus niet zomaar even. Vraag je je af wat voor jou de beste manier is om je hypotheek te regelen? Samen met één van onze hypotheekadviseurs of liever helemaal zelfstandig? Het is allebei mogelijk. Wat je keuze ook wordt, onze experts staan op elk moment voor je klaar. Dat geeft zekerheid.

Regel je bij Jan Zegers zelf je hypotheek, dan neem je alle belangrijke beslissingen zelf. Wij regelen de rest. Handig, want dan hoef je zelf geen renteaanbod op te vragen of je zorgen te maken of de hypotheek wel op tijd rondkomt. Daar zit vaak meer werk in dan je denkt. Wil je liever een hypotheek afsluiten samen met een adviseur, dan kan dat natuurlijk ook. Je krijgt dan een eigen hypotheekadviseur die je van A tot Z persoonlijk begeleidt.

Hypotheek online afsluiten

Hypotheekadviseur die alles regelt

Jan Zegers Hypotheken

beoordeling advieskeuze.nl

Onze klanten geven ons een 10 voor onze dienstverlening.

Contact

Verlengde Spoorlaan 28
3904 MB Veenendaal

telefoon: 0318 – 516 813

info@janzegers.nl

WhatsappLinkedin

© 2019 Jan Zegers  – Alle rechten voorbehouden